المقـــادير
1 كوب زبدة بحرارة الغرفة
1/2 كوب سكر
2 معلقة كبيرة لبن
1 معلقة صغيرة روح جوز الهند ( إذا توفر)
3/4 معلقة صغيرة باكينج بودر
1/2 معلقة صغيرة ملح
2 2/3 كوب دقيق
1 1/2 كوب جوز هند
للتغطية يوم التقديم
1/2 كوب شيكولاتة مبشورة أو مقطعة
1 معلقة كبيرة زبدة
الطريقة
بالخفاق اليدوى نخلط السكر والزبدة وروح الجوز
و البيكنج بودر والملح واللبن
بإستخدام معلقة نضيف الدقيق و جوز الهند
ثم نعجنها باليد
ونقسمها 3 أقسام ونعملها على شكل رول
ونغلفها بالبلاستيك
وتوضع بالفريزر لمدة ساعة
ثم نخرجها ونقطعها دوائر بسمك 1 سم تقريبا
( إكتشفت إنها لو أقل من كده بتكون أحلى بتكون مقرمشة وطعمها ألذ)
نغلف كل دائرة بالبلاستيك وتحفظ فى أكياس
بتخلى ريحة المطبخ روووعة من جوز الهند
تترك لتبرد ثم نحضر التغميس بإذابة الشيكولاتة
مع الزبدة فى حمام مائى أو المايكروويف
وتغطس فيها قطع البسكويت
1 كوب زبدة بحرارة الغرفة
1/2 كوب سكر
2 معلقة كبيرة لبن
1 معلقة صغيرة روح جوز الهند ( إذا توفر)
3/4 معلقة صغيرة باكينج بودر
1/2 معلقة صغيرة ملح
2 2/3 كوب دقيق
1 1/2 كوب جوز هند
للتغطية يوم التقديم
1/2 كوب شيكولاتة مبشورة أو مقطعة
1 معلقة كبيرة زبدة
الطريقة
بالخفاق اليدوى نخلط السكر والزبدة وروح الجوز
و البيكنج بودر والملح واللبن
بإستخدام معلقة نضيف الدقيق و جوز الهند
ثم نعجنها باليد
ونقسمها 3 أقسام ونعملها على شكل رول
ونغلفها بالبلاستيك
وتوضع بالفريزر لمدة ساعة
ثم نخرجها ونقطعها دوائر بسمك 1 سم تقريبا
( إكتشفت إنها لو أقل من كده بتكون أحلى بتكون مقرمشة وطعمها ألذ)
نغلف كل دائرة بالبلاستيك وتحفظ فى أكياس
يوم التقديم:
تخبز فى فرن 325 فهرنهايت بمدة تقريبا 30 دقيقةبتخلى ريحة المطبخ روووعة من جوز الهند
تترك لتبرد ثم نحضر التغميس بإذابة الشيكولاتة
مع الزبدة فى حمام مائى أو المايكروويف
وتغطس فيها قطع البسكويت